Ενίσχυση αποδόσεων στο Nations League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet αποφάσισε να προσφέρει και σήμερα όπως χτες (ανακοίνωσε τον αγώνα Ισπανία-Αγγλία) έναν αγώνα του Nations League με ενισχυμένες αποδόσεις σε τρία επιλεγμένα σημεία, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογούσε το ρίσκο τους. Για να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις στο έπακρο, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του Nation League. Και η προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία έχει προκαλέσει αύξηση στις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2.

 

Περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο

Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Γαλλία-Γερμανία έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα* και δεν διατηρείται η καθιερωμένη προμήθεια από την στοιχηματική εταιρία Novibet. Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις έχουν ακολουθήσει ανοδική πορεία και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet, σε σχέση με τις αντίστοιχες που θα συναντήσουν στις περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

Για του λόγου το αληθές, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Nations League: 1.88 για νίκη της Γαλλίας, 4.00 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Γερμανίας. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς**.

Οι όροι αυτοί, μάλιστα, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γαλλία-Γερμανία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία