Έβερτον-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν σήμερα την ευκαιρία να απολαύσουν ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι, ανάμεσα σε Έβερτον και Άρσεναλ. O συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 21:45, φυσικά καλύπτεται στοιχηματικά από τη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, ενώ επιπλέον υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους πιστεύουν πως μπορούν να προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan σε όσους στοιχηματίσουν στο Έβερτον-Άρσεναλ οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας, χάρη στην οποία οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Η προσφορά λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan, μηδενίζεται στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα η μείωση των αποδόσεων να είναι μηδαμινή. Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υπόσχονται και περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στο 1Χ2 του Έβερτον-Άρσεναλ έχουν ως εξής: 4.40 για νίκη της Έβερτον, 3.80 για ισοπαλία και 1.95 για νίκη της Άρσεναλ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν στον αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να προλάβουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του Έβερτον-Άρσεναλ, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια είναι σημαντική, καθώς τα επιπλέον κέρδη δε θα απαιτούν τζιράρισμα της αξίας τους και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία