Γαλλία-Ρουμανία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στιγμή που περίμεναν εκατομμύρια λάτρεις του ποδοσφαίρου έφτασε και το EURO ξεκινά απόψε στις 22:00, με τον εναρκτήριο αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα σημάνει παράλληλα και την τοποθέτηση χιλιάδων στοιχημάτων κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μέσω των ιστοσελίδων του στοιχήματος. Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από άλλους, χάρη σε προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι και η σημερινή της Championsbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ευθύνεται για την εξάλειψη της γκανιότας, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην συγκεκριμένη αγορά να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του εναρκτήριου αγώνα του EURO ως εξής: 1.37 για νίκη της Γαλλίας, 5.16 για ισοπαλία και 11.72 για νίκη της Ρουμανίας. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν και να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Με τον τρόπο αυτό θα κατορθώσουν να εκμεταλλευτούν τις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις υπόλοιπες που έχουν ανακοινωθεί. Οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Γαλλία-Ρουμανία, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις τους να έχουν μειωθεί ελαφρώς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία