Ουγγαρία-Ουαλία με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020 και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε μία επιλεγμένη αναμέτρηση. Ο αγώνας που συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** είναι αυτός ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ουαλία, ο οποίος προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Η αύξηση των αποδόσεων στο Ουγγαρία-Ουαλία οφείλεται στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Όσοι, μάλιστα, καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Ουγγαρία-Ουαλία πριν την έναρξή του και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα δικαιούνται αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Οι αποδόσεις, τέλος, έχουν αυξηθεί στα επιλεγμένα σημεία, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προμήθεια μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Ουγγαρία-Ουαλία

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα από τον ανταγωνισμό, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.98 για νίκη της Ουγγαρίας, 3.22 για ισοπαλία και 2.79 για νίκη της Ουαλίας. Χάρη σε αυτές, όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία