Αυξημένες αποδόσεις στο Νιγηρία-Γουινέα ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο Κόπα Άφρικα και σήμερα ξεχωρίζει έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης, προκειμένου να μοιράσει αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα εκμεταλλευτούν μία νέα προσφορά**. Η νέα προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Νιγηρία και Γουινέα.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Νιγηρία-Γουινέα. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι, όχι μόνο να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά και να προβλέψουν σωστά, ώστε να κερδίσουν. Και όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχημάτων Novibet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα του Κόπα Άφρικα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.05 για νίκη της Νιγηρίας, 3.35 για ισοπαλία και 4.60 για νίκη της Γουινέας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία