Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Μία ακόμη κορυφαία καλοκαιρινή διοργάνωση, το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών, διεξάγεται αυτές τις ημέρες και προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος δυνατότητες να διεκδικήσουν κέρδη σε μια σειρά από αγώνες, που ναι μεν έχουν φιλικό χαρακτήρα, αλλά δεν υπολείπονται σε στοιχηματικές ευκαιρίες. Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 04:00, ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουαλαδαχάρα Τσίβας, και συνοδεύεται από μία συμφέρουσα προσφορά** στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις στον αγώνα, αφού διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χωρίς καν να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουαλαδαχάρα Τσίβας. Συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσου τα στοιχήματά τυς στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή τους. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η βάση της συγκεκριμένης προσφοράς**, από την  άλλη, είναι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Και ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.01 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.80 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Γουαλαδαχάρα Τσίβας.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία