Βραζιλία-Αργεντινή με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μετά από μια σειρά φιλικών αγώνων, οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου που διεκδικούν μια θέση στο Μουντιάλ του 2018 ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης. Σήμερα, μάλιστα, είναι η σειρά των εθνικών ομάδων της Ν. Αμερικής και δύο εξαιρετικά ισχυρών αντιπάλων να λύσουν τις διαφορές τους μέσα στο γήπεδο. Απόψε στη 1:45, άλλωστε, έρχονται αντιμέτωπες η Βραζιλία με την Αργεντινή, σε έναν αγώνα που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά στοιχήματα.

 

Ο λόγος που πολλοί παίχτες θα προτιμήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και θα στοιχηματίσουν σε αυτόν, μάλιστα, δεν είναι μόνο η ποιότητα του παιχνιδιού, αλλά και οι προσφορές που το συνοδεύουν. Μία τέτοια προέρχεται από την ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet, η οποία διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα και έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet εξάλειψε την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι τιμές στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Βραζιλία-Αργεντινή και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού ντέρμπι έχουν ως εξής: 2.19 για νίκη της Βραζιλίας, 3.40 για ισοπαλία και 3.91 για νίκη της Αργεντινής. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, με αποτέλεσμα τα μέλη της Championsbet να είναι ευνοημένα, όσον αφορά στο ύψος των κερδών που διεκδικούν, σε σχέση με άλλους παίχτες στοιχήματος.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Βραζιλία-Αργεντινή. Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι όσα θα τοποθετηθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Την προσφορά της μηδενικής γκανιότας στο ντέρμπι Βραζιλίας-Αργεντινής μπορούν να επωφεληθούν και οι ΄Ελληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία