Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι προκριματικοί αγώνες του Europa League επιστρέφουν και το σημερινό πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες περιλαμβάνει αρκετούς τέτοιους, οι οποίοι προσφέρουν μικρότερες ή μεγαλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, όμως, ένας αγώνας ξεχωρίζει περισσότερο, αφού προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Σάμροκ Ρόβερς και Μπραν, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να τους ζητά ιδιαίτερα ανταλλάγματα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα του Europa League, τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, προκειμένου να εισπράξουν κέρδη.

Τα κέρδη αυτά θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, και θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Goalbet για το Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν έχει επηρεάσει μόνο τις τρεις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.20 για νίκη της Σάμροκ Ρόβερς, 3.41 για ισοπαλία και 2.53 για νίκη της Μπραν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεφεύγουν πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά, και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία