Πέντε προσφορές για το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Η φάση των ομίλων του Champions League συνεχίζεται, προσφέροντας όχι μόνο θέαμα στους φιλάθλους, αλλά και ευκαιρίες για κέρδη στους παίχτες του online στοιχήματος. Όλοι τους, άλλωστε, θα έχουν απόψε το βλέμμα τους στραμμένο στο Παλέ Ντε Πρενς, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου. Και οι παίχτες του online στοιχήματος δεν έχουν μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας σωστά την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και να τα αυξήσουν ή να μειώσουν το ρίσκο, εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές που τους παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι δύο πρώτες προσφορές που ανακοινώθηκαν για το συγκεκριμένο αγώνα αφορούν στη 0% γκανιότα και προέρχονται από τις στοιχηματικές εταιρίες Stoiximan και  Championsbet. Οι δύο ιστοσελίδες ανακοίνωσαν πως δε θα διατηρήσουν γκανιότα από τη στοιχηματική αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις ελαφρώς ανεβασμένες αποδόσεις.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet, από την άλλη, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον ο Edinson Cavani της Παρί Σεν Ζερμέν πετύχει το πρώτο γκολ. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του πρώτου σκόρερ, του τελευταίου σκόρερ και του ημίχρονου/τελικού και χάσουν, δικαιούνται έως και 20 ευρώ επιστροφή, εφόσον σκοράρει ο Cavani.

 

Επιστροφή δικαιούνται και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet, στην περίπτωση που ο Lionel Mesi της Μπαρτσελόνα σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Οι παίχτες που θα προβλέψουν λανθασμένα στις στοιχηματικές αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων θα δουν τα χρήματά τους (έως και 100 ευρώ) να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους, αν επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο.

 

Η Sportingbet, τέλος, εκτός από την επιστροφή δίνει την ευκαιρία στα μέλη της που θα προβλέψουν σωστά να διεκδικήσουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Εφόσον συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα στο δελτίο τους (ακόμη και σε παρολί) και κερδίσουν, τα κέρδη που δικαιούνται θα αυξηθούν κατά 5%.

 

Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα προσφορών, προκειμένου να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε ένα εξαιρετικά σημαντικό αγώνα: αυτόν ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μπαρτσελόνα.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία