Εταιρεία στοιχημάτων Goalbet: 0% γκανιότα στο Λυών-ΤΣΣΚΑ

Λυών και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχονται απόψε αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Europa League στο ποδόσφαιρο, προσφέροντας στους παίχτες του στοιχήματος αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών. Παράλληλα, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, μέσω της σημερινής προσφοράς της 0% γκανιότας.

Μέσω της σημερινής προσφοράς της Goalbet, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λυών και ΤΣΣΚΑ έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα εκείνοι που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Και, ενώ τα πιθανά κέρδη αυξάνονται μέσω της προσφοράς, δε συμβαίνει το ίδιο και με το ρίσκο που θα πρέπει να πάρουν.

 

Πώς αυξάνονται τα πιθανά κέρδη;

Τα κέρδη που διεκδικεί κάθε στοίχημα εξαρτώνται από το ύψος της απόδοσης – όπως και το ρίσκο στοιχηματισμού, άλλωστε. Στην περίπτωση των επιλεγμένων σημείων του Λυών-ΤΣΣΚΑ, όμως, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, όχι επειδή έχει αυξηθεί και το ρίσκο, αλλά επειδή η Goalbet απαρνείται την προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο. Η προμήθεια αυτή, γνωστή ως γκανιότα, μειώνει κανονικά τις αποδόσεις, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.76 για νίκη της Λυών, 3.83 για ισοπαλία και 5.61 για νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όσοι συγκρίνουν τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού, θα διαπιστώσουν ότι είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος την προσφορά;

Την προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Λυών-ΤΣΣΚΑ, πριν την έναρξή του στις 22:05. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλου είδους προσφορές του online στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία