Ενίσχυση αποδόσεων στο Champions League από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει για αρκετούς λόγους αυτός ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος δεν είναι μόνο αμφίρροπος και υπόσχεται κορυφαίες φάσεις και συγκινήσεις, αλλά αποτελεί το αντικείμενο προσφορών** στο σημερινό πρόγραμμα σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες.

Χαρακτηριστική είναι η προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet, η οποία ανακοίνωσε ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα του Champions League. Η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet οφείλεται στο γεγονός ότι οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, εξαιτίας της γκανιότας*. Έτσι, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League η Novibet έχουν ως εξής: 2.94 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ, 3.55 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet είναι υψηλότερες και υπόσχονται ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα επιλεγμένα σημεία, αρκεί να τοποθετηθούν εγκαίρως, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και το ίδιο και οι προσφορές** της Novibet. Μέτα την ενίσχυση των αποδόσεων του χτεσινού αγώνα ανάμεσα σε σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης σειρά παίρνει σήμερα η Σαχτάρ Ντόνετσκ με την  Μάντσεστερ Σίτι.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία