Δύο προσφορές για το Μάλαγα-Μπαρτσελόνα

Η Μάλαγα υποδέχεται απόψε στις 23:00 την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της La Liga, και οι χιλιάδες παίχτες του online στοιχήματος που συγκαταλέγουν το ισπανικό πρωτάθλημα στα αγαπημένα τους έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος αγορών. Παράλληλα, βέβαια, έχουν στη διάθεσή τους και κάποιες προσφορές, οι οποίες αφορούν στον αγώνα.

 

Από το πρόγραμμα των προσφορών αυτών, λοιπόν, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Μάλαγα και Μπαρτσελόνα, ο οποίος διεξάγεται στις 23:00. Οι παίχτες του online στοιχήματος θα εντοπίσουν κάποιες από αυτές και θα κατορθώσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Δύο σχετικές προσφορές που ανακοινώθηκαν, λοιπόν, αφορούν στα μέλη του Stoiximan και της Sportingbet και αμφότερες τους δίνουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα. Με λίγα λόγια, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα λάβουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, χάρη στις ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις που φέρνει η απουσία γκανιότας.

 

Αυξημένα κέρδη θα λάβουν και όσα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet προβλέψουν σωστά στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ένα μπόνους 5% επί των κερδών, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του στο δελτίο τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές του αγώνα, με εξαίρεση αυτές του live στοιχήματος. Μάλιστα, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν το στοίχημά τους στο Μάλαγα-Μπαρτσελόνα και σε παρολί, αρκεί όλα τα σημεία του να διευθετούνται απόψε.

 

Μπορεί, λοιπόν, ο συγκεκριμένος αγώνας να μην αποτελεί ντέρμπι, ωστόσο, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες προσφορές που τους προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων , προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία