Εφές-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις της εβδομάδας βρίσκονται πίσω μας, η Euroleague συνεχίζει να θέτει αντιμέτωπες της καλύτερες ομάδες μπάσκετ της Γηραιάς Ηπείρου και οι στοιχηματικές εταιρίες επιμένουν να ανακοινώνουν σχετικές προσφορές που βοηθούν τους παίχτες να προσθέσουν αξία στα στοιχήματά τους. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως η προσφορά της 0% γκανιότας, που μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει ο Stoiximan, αφορά σήμερα σε έναν αγώνα μπάσκετ και όχι ποδοσφαίρου.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Παναθηναϊκό που διεξάγεται απόψε στις 19:45, στο πλαίσιο της Euroleague. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί.

 

Ουσιαστικά, αυτό που καταφέρνει η συγκεκριμένη προσφορά είναι να εξαλείψει τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Αφού, λοιπόν, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα μπάσκετ της Euroleague: 1.62 για νίκη της Εφές και 2.60 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και ακόμη και όσες έχουν ανακοινώσει μια σχετική προσφορά έχουν επικεντρωθεί σε αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Την προσφορά, τέλος, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του νικητή και όσοι τον προβλέψουν με επιτυχία θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως τα κέρδη που θα προκύψουν θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία