Αυξημένες αποδόσεις στο Κύπελλο Βραζιλίας ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της και στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο Κύπελλο Βραζιλίας, καλύπτοντας στοιχηματικά τους κορυφαίους αγώνες της διοργάνωσης. Ένας από αυτούς, μάλιστα, εκείνος ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο, συμμετέχει στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται επιπλέον κέρδη χωρίς επιπλέον ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Βραζιλίας και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.14 για νίκη της Κρουζέιρο, 3.31 για ισοπαλία και 4.28 για νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς και θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως την έναρξη του αγώνα, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Έως τότε, οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, αφού θα έχουν εκμεταλλευτεί αυξημένες αποδόσεις, και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία