ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Ανταμοιβές στα live στοιχήματα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ο σημερινός προκριματικός του Champions League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άγιαξ προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, τόσο πριν την έναρξή του όσο και κατά τη διάρκειά του. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, μάλιστα, μπορούν να περιμένουν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν έπειτα live στοιχήματα, διεκδικώντας μαζί με κέρδη και μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τα live στοιχήματα που θα καλύπτουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις, είτε κερδίσουν είτε χάσουν! Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ θα δικαιούνται μια ανταμοιβή.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει συγκεκριμένα στοιχήματα στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν μετά τη σέντρα του αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για μονά live στοιχήματα, τα οποία θα έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν όσοι τα τοποθετήσουν.

Από τα παραπάνω στοιχήματα, όλα θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα live στοιχήματα

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, του οποίου η αξία κυμαίνεται σε τρεις βαθμίδες: μικρή για στοιχήματα 10-24,99 ευρώ, μεσαία για στοιχήματα 25-49,99 ευρώ και μεγάλη για στοιχήματα 50 ευρώ και άνω. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Εκτός από την ανταμοιβή στα live στοιχήματα να σημειώσουμε πως η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ και με 0% γκανιότα*, προσφορές** που μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία