Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Στοιχήματα με διπλή αξία στο Γερμανία-Νορβηγία

Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ του 2018 συνεχίζονται ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ευρώπης και το σημερινό πρόγραμμα φέρνει, μεταξύ άλλων, αντιμέτωπη τη Γερμανία με τη Νορβηγία. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο διπλασιάζεται, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet.

Άλλωστε, η Mybet υπόσχεται ουσιαστικά να διπλασιάσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων στο Γερμανία-Νορβηγία, συνοδεύοντάς τα και από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ίσης αξίας!

 

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet

Η Mybet υπόσχεται, λοιπόν, να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό προκριματικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γερμανία και Νορβηγία. Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, και θα έχει αξίας ίση με του στοιχήματος που τοποθετήθηκε στο Γερμανία-Νορβηγία, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Για να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 23:35 το βράδυ. Τα στοιχήματα θα πρέπει να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του Γερμανία-Νορβηγία, αλλά να συνοδεύονται από αποδόσεις 1.70 και άνω. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κερδίσουν, προκειμένου να αποφέρουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο στους παίχτες.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σήμερα στο Γερμανία-Νορβηγία και κερδίσουν ουσιαστικά θα έχουν καταφέρει να διπλασιάσουν την αξία των στοιχημάτων τους, καθώς θα εξασφαλίσουν, εκτός από τα κέρδη, και το στοίχημα χωρίς ρίσκο που μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον χρήματα στον λογαριασμό τους.

H Mybet συνεχίζει να προσφέρει στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις εθνικές ομάδες όπως έκανε και στον προηγούμενο αγώνα της εθνικής Γερμανίας με αντίπαλο την Τσεχία. Να σας υπενθυμίσουμε πως την προσφορά αυτήν μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία