Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Προσφορά** στο live του Μπάγερν-Ρεάλ

Ο αγώνας που αναμένεται να μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος είναι αυτός του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα “αναγκάσει” πολλούς να αναζητούν στατιστικά, συμβουλές και προγνωστικά ολόκληρη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να τοποθετήσουν εγκαίρως τις προβλέψεις τους. Όσοι, όμως, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή – ακόμη κι αν οι προβλέψεις τους είναι λανθασμένες.

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν live κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Μπάγερν-Ρεάλ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν και μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet.

 

Ανταμοιβές στο live στοίχημα

Πριν φτάσουν στο σημείο να σκεφτούν πού ακριβώς θα χρησιμοποιήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να το κερδίσουν. Και για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Εφόσον ολοκληρώσουν τη διαδικασία αυτή, δε θα έχει καν σημασία το αν θα κερδίσουν ή όχι.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο τριών ταχυτήτων

Η Novibet υπόσχεται να μοιράσει στοιχήματα χωρίς ρίσκο τριών διαφορετικών αξιών, ανάλογα με το ύψος των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα του Champions League. Έτσι, όποιος τοποθετήσει live στοιχήματα μικρής αξίας θα λάβει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας, όποιος τοποθετήσει στοιχήματα μεσαίας αξίας θα λάβει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όποιος τοποθετήσει στοιχήματα μεγάλης αξίας θα λάβει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας. Όλοι τους, τέλος, θα έχουν έπειτα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το στοίχημα που κέρδισαν και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης η Novibet έχει ενεργοποιήσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία