ΠΑΟΚ-Μπενφίκα: Live στοιχήματα με ανταμοιβές από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Όσα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα έχουν αρκετές επιλογές έως την έναρξη του αγώνα. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League προσφέρεται με εκατοντάδες επιλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά οι επιλογές δεν πρόκειται να εξαφανιστούν μόλις ξεκινήσει ο αγώνας. Αντίθετα, θα αντικατασταθούν από νέες στο live στοίχημα, οι οποίες θα φέρουν νέες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

Τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα τα μέλη της Novibet, όμως, δεν υπόσχονται μόνο κέρδη, αλλά και κάποιες ανταμοιβές. Η νέα προσφορά* της εταιρίας στοιχήματος υπόσχεται να ανταμείψει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο όσους επιλέξουν να τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα live στοιχήματα φέρνουν και ανταμοιβές

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα στον αγώνα και να καλύψουν ορισμένες προϋποθέσεις, που αφορούν μεταξύ άλλων στην αξία των στοιχημάτων και στις αποδόσεις που θα τα συνοδεύουν.

Εφόσον, μάλιστα, κάποιος τοποθετήσει τα κατάλληλα live στοιχήματα, θα εξασφαλίσει την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα προβλέψει σωστά ή λάθος.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Η προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Η αξία της ανταμοιβής κάθε παίχτη θα εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσει στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα. Αναλυτικότερα, ανάλογα με τα χρήματα που θα στοιχηματίσει, ο παίχτης θα μπορεί να κερδίσει ένα στοίχημα μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας και να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρει το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό του.

Η Novibet έχει ανακοινώσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία