Τα τρίποντα του Παναθηναϊκού ανταμείβουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet!

O Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της Euroleague, και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία συμφέρουσα ανταμοιβή. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα του Παναθηναϊκού θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με τον αριθμό των εύστοχων τριπόντων που θα πετύχουν οι πράσινοι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς**, μάλιστα, την ανταμοιβή θα δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μονό αποδεκτό στοίχημα στο Παναθηναϊκός-Ρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και άνω και να αφορά σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Από εκεί και πέρα, δεν έχει καμία σημασία το ποια αγορά θα επιλέξει κάθε παίχτης.

Καμία σημασία δεν έχει επίσης το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα. Εφόσον καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα αποφέρει την ανταμοιβή, είτε κερδίσει είτε χάσει.

 

Η ανταμοιβή της Novibet

Η ανταμοιβή που θα εισπράξουν όσοι καλύψουν τους όρους της σημερινής προσφοράς** της Novibet θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του, μάλιστα, θα εξαρτάται από τον αριθμό των εύστοχων τριπόντων των παιχτών του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, κάθε τρίποντο των πρασίνων θα προσθέτει και 1 ευρώ στην αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο!

Χάρη σε αυτό το στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν νέα κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Πρωτότυπη η προσφορά** της Novibet για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ, προσφορά** την οποία είχε ενεργοποιήσει ξανά στις αρχές Απριλίου όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπούντουτσνοστ. Και φυσικά όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της Novibet καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία