Ανταμοιβές στο ΗΠΑ-Γαλλία μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

ΗΠΑ και Γαλλία έρχονται αντιμέτωπες σήμερα, σε έναν ακόμη κορυφαίο αγώνα του Μουντομπάσκετ, ο οποίος δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να αποφέρει κέρδη σε όσα μέλη της Novibet τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (προσφορά** της 0% γκανιότας*), ενώ παράλληλα μπορεί να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Η νέα προσφορά**, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο ΗΠΑ-Γαλλία, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά** και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, το οποίο να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, το ίδιο στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Ανεξάρτητα από το ποια αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες και από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Η ανταμοιβή όσων καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Τέλος, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

0% γκανιότα* ή ανταμοιβές στα live στοιχήματα, μην ξεχνάτε πως αυτές τις προσφορές** και ακόμη περισσότερες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Novibet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της πατρίδας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία