Καλωσόρισμα με… άρωμα ντέρμπι στη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, με την οποία θα καλωσορίζει τα νέα μέλη της, τους παίχτες δηλαδή που θα αποφασίσουν να ανοίξουν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα της, έως και στις 17 Ιανουαρίου. Την ημερομηνία εκείνη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το κορυφαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της νέας προσφοράς της Ladbrokes.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στη Ladbrokes και προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο αγγλικό ντέρμπι, όχι μόνο διεκδικώντας αυξημένα κέρδη (σε σχέση με τα υπάρχοντα μέλη της ιστοσελίδας), αλλά και αντιμετωπίζοντας μειωμένο ρίσκο.

 

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως τα νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον αγώνα με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε δύο σημεία: στο 1, που αντιπροσωπεύει νίκη της Λίβερπουλ, και στο 2, που αντιπροσωπεύει νίκη της Γιουνάιτεντ. Αναλυτικότερα, η απόδοση στο 1 αγγίζει το 7.00, ενώ για τα υπάρχοντα μέλη δεν ξεπερνά το 2.20! Αντίστοιχα, εκείνη στο σημείο 2 φτάνει πλέον στο 8.00 για τα νέα μέλη, όταν για τα υπάρχοντα δεν ξεπερνά το 3.30!

 

Με λίγα λόγια, αν κάποιο υπάρχον μέλος της Ladbrokes στοιχηματίσει 10 ευρώ, προβλέψει νίκη της Λίβερπουλ και κερδίσει, θα εξασφαλίσει 22 ευρώ. Αν, όμως, ένα νέο μέλος που εκμεταλλευτεί την προσφορά τοποθετήσει το ίδιο στοίχημα, θα κερδίσει 70 ευρώ!

 

Παράλληλα, το ρίσκο στοιχηματισμού που έχει να αντιμετωπίσει, θα είναι μειωμένο, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που υπόσχεται η Ladbrokes. Αναλυτικότερα, αν κάποιο νέο μέλος στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2 και χάσει, θα λάβει πίσω τα χρήματά του, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, αξίας έως και 10 ευρώ.

 

Για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δύο παραπάνω προσφορές, τέλος, ένας παίχτης δεν αρκεί να ανοίξει απλά έναν λογαριασμό στη Ladbrokes. Θα πρέπει επίσης να μεταφέρει τουλάχιστον 5 ευρώ στον λογαριασμό του, πραγματοποιώντας την πρώτη του κατάθεση, και έπειτα να στοιχηματίσει στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την έναρξη του αγώνα (την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στις 16:05). To στοίχημα αυτό, τέλος, θα πρέπει να είναι μονό, να έχει αξία έως και 10 ευρώ και να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Αυτήν την προσφορά διάλεξε η Ladbrokes η οποία ανήκει στις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου για να καλοσωρίσει τα νέα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία