Επιστροφή χρημάτων στα διεθνή φιλικά από τη Boylesports

Οι επόμενες ημέρες κρύβουν άφθονη αγωνιστική δράση για όσους παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, καθώς οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης αναμετρώνται σε φιλικούς αγώνες που υπόσχονται συγκινήσεις, θέαμα και κέρδη. Πολλοί από αυτούς, βέβαια, κρύβουν και ρίσκο για όσους στοιχηματίσουν – αλλά το ρίσκο αυτό μπορεί να μειωθεί, χάρη στη νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports.

 

Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, υποσχόμενη επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσα μέλη της προτιμήσουν επιλεγμένους αγώνες και επιλεγμένες αγορές. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να αγγίξει τα 25 ευρώ ανά παίχτη και θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Boylesports ισχύει για τους εξής φιλικούς αγώνες: Ουαλία- Β. Ιρλανδία, Τσεχία-Σκωτία, Ιρλανδία-Ελβετία, Γερμανία-Αγγλία, Ουκρανία-Ουαλία, Β. Ιρλανδία-Σλοβενία, Ιρλανδία-Σλοβακία, Σκωτία-Δανία και Αγγλία-Ολλανδία. Επιπλέον, συμμετοχή στην προσφορά θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις αγορές του πρώτου σκόρερ, του τελευταίου σκόρερ και του σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή.

 

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν όσοι παίχτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, επίσης, θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον χάσουν, θα πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου η Boylesports να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η προϋπόθεση αυτή απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει κάθε έναν από τους αγώνες να λήγει σε ισοπαλία.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά και χάσουν τα χρήματά τους, θα εξασφαλίσουν ένα δωρεάν στοίχημα ίσης αξίας. Αυτό το στοίχημα θα παραμείνει στους λογαριασμούς τους για τις επόμενες εφτά ημέρες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα της Boylesports, προκειμένου να αποφέρει στους παίχτες κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής με έτος ίδρυσης το 2011 και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία