Αυξημένη αξία στα σημερινά παρολί προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Mybet

Η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της, ειδικά για εκείνους που συνδυάζουν τις επιλογές τους σε παρολί, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν σήμερα να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να τους αποφέρουν, αλλά και μια ανταμοιβή.

Στη σημερινή προσφορά της Mybet, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από τα αθλήματα, στα οποία προτιμούν να στοιχηματίζουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί.

 

Ανταμοιβές για τα κατάλληλα παρολί

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, αφού πρώτα εγγραφούν στην προσφορά. Τα παρολί μπορούν να αποτελούνται από οποιαδήποτε σημεία σε οποιαδήποτε αθλήματα, αλλά θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όσον αφορά στην αξία τους και στις αποδόσεις τους.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που θα καλυφθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα παρολί. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα τους προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες από την έκδοσή του, προκειμένου να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία