Εταιρία στοιχήματος Mybet: Aνταμοιβές για τα στοιχήματα στον τελικό του Europa League

Απόψε στις 21:45 ολοκληρώνεται η σεζόν του Europa League, με τον μεγάλο τελικό που διεξάγεται ανάμεσα στην Μαρσέιγ και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τελικός θα προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Mybet, αλλά και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά και να διεκδικήσουν συμφέρουσες ανταμοιβές.

Οι υπεύθυνοι της Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας,, άλλωστε, ανακοίνωσαν ότι θα ανταμείψουν επιλεγμένα live στοιχήματα στον σημερινό τελικό. Και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν οι προβλέψεις τους θα είναι σωστές ή όχι.

 

To live ανταμείβει με στοίχημα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν μία από τις ανταμοιβές θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν εγκαίρως και έπειτα να περιμένουν την έναρξη του τελικού του Europa League. Μόλις η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν το κατάλληλο live στοίχημα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Εφόσον τοποθετήσουν το απαραίτητο live στοίχημα στο live του αγώνα, οι παίχτες θα δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet, ανεξάρτητα από την έκβαση της πρόβλεψής τους. Με άλλα λόγια, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Το συγκεκριμένο στοίχημα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα έχει ισχύ τριών ημερών. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη, ίση με το 1/3 της αξίας του live στοιχήματος που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς, και χάρη σε αυτό θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία