Σουόνσι-Λίβερπουλ: Δωρεάν στοίχημα από την Paddy Power

Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής της Premier League αυτού του Σαββατοκύριακου υπάρχουν κάποιοι αγώνες που ξεχωρίζουν επειδή είναι αμφίρροποι και υπόσχονται ανατροπές και συγκινήσεις. Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και κάποιοι που συμμετέχουν σε προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες και υπόσχονται αυξημένη αξία στα στοιχήματα των παιχτών – από μειωμένο ρίσκο έως αυξημένα κέρδη. Στην Paddy Power, μάλιστα, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν έναν αγώνα που τους υπόσχεται την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά για αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία αφορά στον αγώνα της Σουόνσι με τη Λίβερπουλ. Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ.

 

Το δωρεάν στοίχημα θα είναι σε θέση να το διεκδικήσουν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά και να στοιχηματίσουν στη νίκη μίας εκ των δύο ομάδων (το σημείο Χ δε συμμετέχει στην προσφορά).

 

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και δουν την ομάδα που επέλεξαν να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μάλιστα, δεν έχει καμία σημασία για το αν θα κερδίσουν το στοίχημα.

 

Το δωρεάν στοίχημα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, τέλος, θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν στο Σουόνσι-Λίβερπουλ, έως και 25 ευρώ, και θα πιστωθεί άμεσα στους λογαριασμούς τους, με ισχύ εφτά ημερών. Κατά το διάστημα αυτό, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία