Δωρεάν στοιχήματα στο Γαλλία-Αλβανία από την Paddy Power

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power επιλέγει καθημερινά έναν από τους αγώνες του EURO 2016 και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα και, έπειτα, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στους αγώνες της επιλογής τους. Ο επιλεγμένος για σήμερα αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Γαλλία και Αλβανία, στον οποίο οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που σημειώνεται.

 

Για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πρώτα στον αγώνα. Το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορά σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέπει νίκη είτε της Γαλλίας είτε της Αλβανίας.

 

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα εξασφαλίζουν ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που θα σημειώνει η ομάδα της επιλογής τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν ένα ή περισσότερα τέτοια στοιχήματα.

 

Μόλις λήξει ο αγώνας, λοιπόν, οι παίχτες που κέρδισαν δωρεάν στοιχήματα θα τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους (εντός 10 λεπτών). Και τα στοιχήματα αυτά θα έχουν ισχύ 48 ωρών, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιονδήποτε αγώνα επιθυμούν και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά, είτε στοιχηματίζει από τον υπολογιστή είτε από το κινητό του. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα δωρεάν στοιχήματα, όμως, δε μπορούν να προχωρήσουν σε πρόωρο κλείσιμο των στοιχημάτων τους, μέσω της υπηρεσίας cash out που προσφέρει η Paddy Power.

 

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ένας από τους λόγους που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία της σε ειδικά στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία