Δωρεάν στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα της Betbright

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betbright μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της μια τεράστια ποικιλία αθλημάτων, αλλά και μια άκρως ικανοποιητική γκάμα εικονικών αγώνων. Πρόκειται για αγώνες σε αθλήματα που διεξάγονται μέσω του υπολογιστή (εκατοντάδες καθημερινά) και προσφέρουν την ευκαιρία στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών.

 

Τα εικονικά αθλήματα που διεξάγει στην ιστοσελίδα της η Betbright είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες. Και πολύ συχνά, τα στοιχήματα σε αυτά τα εικονικά αθλήματα μπορούν να αποκτήσουν αυξημένη αξία, χάρη σε σχετικές προσφορές.

 

Μια τέτοια ανακοίνωσε πρόσφατα η Betbright, δίνοντας στους λάτρεις των εικονικών αθλημάτων την ευκαιρία να διεκδικούν καθημερινά δωρεάν στοιχήματα. Έως πρόσφατα, οι ίδιοι παίχτες μπορούσαν να διεκδικούν τα στοιχήματα αυτά μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη), αλλά πλέον μπορούν να το κάνουν καθημερινά.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετεί τουλάχιστον πέντε στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα της επιλογής του, από τις 00:00 έως τις 23:59 της ίδιας ημέρας, θα κερδίζει αυτόματα το δωρεάν στοίχημα που δικαιούται.

 

Το στοίχημα θα το κερδίζει ανεξάρτητα από την αξία κάθε στοιχήματος ή από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Και θα μπορεί να το διεκδικεί καθημερινά και να το βλέπει να μεταφέρεται στον λογαριασμό του την επόμενη ημέρα, έως τις 12:00. Κάθε δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ανάλογη των ποσών που στοιχημάτισε την προηγούμενη ημέρα, με μέγιστη αξία τα 10 ευρώ.

 

Το δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Betbright δεν μπορούν να κερδίσουν οι Έλληνες καθώς η εταιρία δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία