Ανταμοιβή για τους σκόρερ στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοινώνει σε καθημερινή βάση νέες προσφορές για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και η σημερινή δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η νέα της προσφορά, μάλιστα, αφορά σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ ενός αγώνα και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμιρκό ρίσκο.

 

Βρείτε τον σκόρερ!

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet υπόσχεται το εξής: όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον κατάλληλο αγώνα θα κερδίσουν (πέρα από τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν) και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Πρόκειται για την ανταμοιβή της προσφοράς που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ, που ξεκινά στις 14:30.

To εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, υποσχόμενο κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσει, άλλωστε, δεν πρόκειται να μειώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το εν λόγω στοίχημα θα πρέπει να εγγραφούν αρχικά στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τη λήξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία 10 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα αποφέρουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο (αξίας ίσης με αυτή του στοιχήματος, έως ένα όριο).

Τη νέα προσφορά μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες πάιχτες του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει σιτς νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία