Δωρεάν στοιχήματα 5 ευρώ σε καθημερινή βάση χαρίζει η Titanbet

Η Titanbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν σε καθημερινή βάση τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν χωρίς ρίσκο στα αθλήματα της επιλογής τους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος χαρίζει καθημερινά ένα δωρεάν στοίχημα στα μέλη της, αξίας έως και 5 ευρώ.

 

Το δωρεάν στοίχημα που χαρίζει η Titanbet θα έχει ύψος ίσο με το 10% του πρώτου στοιχήματος που θα τοποθετούν τα μέλη της κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα μπορεί να αγγίζει έως και τα 5 ευρώ. Και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικεί καθημερινά στο εξής την ευκαιρία να κερδίσει ένα τέτοιο στοίχημα και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε άθλημα.

 

Για να κερδίσει κάποιος παίχτης το δωρεάν στοίχημα, βέβαια, θα πρέπει πρώτα να δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά. Αυτό θα το κατορθώσει, αφού συνδεθεί στον λογαριασμό του και συμπληρώσει τον κωδικό “boost” στο πεδίο των μπόνους, δίπλα στο ταμείο. Έπειτα, δεν έχει παρά να επιλέξει το άθλημα τη διοργάνωση και τον αγώνα που τον ενδιαφέρει και να τοποθετήσει το πρώτο στοίχημα της ημέρας.

 

Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 1 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.80 και άνω. Βέβαια, όσο μεγαλύτερη θα είναι η αξία του στοιχήματος που τοποθέτησε τόσο μεγαλύτερη θα είναι και αυτή του δωρεάν στοιχήματος. Αν κάποιος, τοποθετήσει, για παράδειγμα, ένα στοίχημα 50 ευρώ, θα εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ.

 

Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί εντός των επόμενων ωρών στον λογαριασμό του και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα, με μόνη εξαίρεση τις ιπποδρομίες. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, θα δίνει στον κάτοχό του την ευκαιρία να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο και, την επόμενη ημέρα, να επαναλάβει τη διαδικασία στοιχηματισμού και να διεκδικήσει ένα ακόμη δωρεάν στοίχημα.

Η Titanbet είναι από τις νεότερες εταιρίες του χώρου ενώ δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία