Ανταμείβει τα στοιχήματα στα προκριματικά του Μουντιάλ η Mybet

H εταιρεία στοιχημάτων Mybet έχει στρέψει σήμερα το βλέμμα της στους δύο προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Κροατίας με την Ελλάδα και της Β. Ιρλανδίας με την Ελβετία, οι οποίες παρουσιάζουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους αποφασίσουν να προχωρήσουν σε προβλέψεις. Παράλληλα, όμως, οι δύο αγώνες αποτελούν το αντικείμενο της σημερινής προσφοράς της Mybet, η οποία θα ανταμείψει τα μέλη της με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Βέβαια, για να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους δύο αποψινούς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, σε συνολικές αποδόσεις που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 5.00. Εφόσον καλύπτουν τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά στους δύο αγώνες.

Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 50% της αντίστοιχης αξίας του παρολί που τοποθέτησαν και θα παραμείνει ενεργό για τρεις ημέρες. Σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Αν το τοποθετήσουν και κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν πραγματικά κέρδη στον λογαριασμό τους. Ακόμη κι αν χάσουν, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να μειωθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet προσφέρει δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν παρολί σε αγώνες της ημέρας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία