Ανταμείβει τα στοιχήματα στο αυστριακό πρωτάθλημα η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

H επιστροφή των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη φέρνει και νέες προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες. Οι περισσότερες από αυτές, μάλιστα, έχουν ήδη επιλέξει το πρωτάθλημα ή τον αγώνα που θα συμμετάσχει στη σημερινή τους προσφορά. Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet, για παράδειγμα, η σημερινή προσφορά επικεντρώνεται στους επερχόμενους αγώνες της αυστριακής Bundesliga και υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της αυστριακής Bundesliga μέσω της Mybet, λοιπόν, δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Mybet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτό, θα μπορούν να τοποθετήσουν μία επιπλέον πρόβλεψη, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους, και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει αξία ίση με το 50% του ποσού που θα στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, έως απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:59. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του αυστριακού πρωταθλήματος. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω.

Τέλος, δεν έχει σημασία αν τα παραπάνω στοιχήματα κερδίσουν ή χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 20 ευρώ στην αυστριακή Bundesliga θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία