Ανταμείβει τα σημερινά παρολί η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα μια προσφορά**, η οποία δεν απευθύνεται μόνο σε όσους θα στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα, αλλά μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιον αγώνα, σε ποια διοργάνωση ή σε ποιο άθλημα προτιμούν να στοιχηματίσουν. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν.

Αναλυτικότερα, η Novibet ζητά σήμερα από τα μέλη της να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στα αθλήματα της αρεσκείας τους και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσει ή θα χάσει, να το ανταμείψουν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιουσδήποτε αγώνες και σε οποιοδήποτε άθλημα. Παράλληλα, τα στοιχήματά τους μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ωστόσο, τα παρολί που διεκδικούν την ανταμοιβή θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να τοποθετηθούν σήμερα, να αποτελούνται από τουλάχιστον 4 σημεία και να έχουν συνολική απόδοση 5.00 και άνω. Τέλος, η αξία του θα πρέπει να είναι 10 ευρώ και άνω, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Όσα παρολί στοιχήματα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Η ανταμοιβή τους θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο με συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση νέων κερδών, χωρίς να απαιτούνται χρήματα από τους λογαριασμούς των παιχτών.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία