Ανταμοιβές στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Σήμερα είναι η σειρά του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί στην Euroleague και οι παίχτες του τριφυλλιού θα αντιμετωπίσουν την Βαλένθια, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στην Novibet, χάρη σε μια νέα προσφορά**. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μία ακόμη ευκαιρία διεκδίκησης κερδών, αυτή τη φορά χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά, ενώ δεν έχει καμία σημασία το αν θα τα τοποθετήσουν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια δεν χρειάζεται καν να περιμένουν να διευθετηθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και συγκεκριμένη αξία. Όσοι, μάλιστα, χρησιμοποιήσουν το στοίχημα και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Μπορεί η Novibet να προσφέρει ανταμοιμές στον αγωνα του Πανανθηναϊκού με την Βαλένθια ωστόσο ανακοίνωσε για τα μέλη της και τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Νόριτς και Γουότφορντ με 0% γκανιότα*.Αυτές τις δύο προσφορές** και πολλές ακόμη που προσφέρει η Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία