Ανταμοιβές στο live του Φινλανδία-Ελλάδα μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Ο σημερινός προκριματικός του EURO 2020 ανάμεσα σε Φινλανδία και Ελλάδα προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, όχι μόνο πριν τη σέντρα (όπως η προσφορά** της 0% γκανιότας*), αλλά και μετά, μέσω του live στοιχήματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους, ενώ όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι και σε θέση να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, εκμεταλλευόμενοι τη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η νέα αυτή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Φινλανδία-Ελλάδα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Φινλανδία και Ελλάδα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο live στοίχημα. Τα στοιχήματα αυτά θα μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει να είναι μονά, να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω, καθώς και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς** αυτόματα, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα δελτία τους. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα εισπράξουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Μην ξεχνάτε πως μέσω της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν όλοι οι Έλληνες στον αγώνα της εθνικής μας με την αντίστοιχη της Φιλανδίας διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία