Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League από τη Mybet

Η επιστροφή των προκριματικών αγώνων του Champions League σημαίνει μεταξύ άλλων ότι πολλοί παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα στοιχήματά τους στους σημερινούς αγώνες και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, μέσω των αυξημένων αποδόσεων των παρολί στοιχημάτων. Τα στοιχήματα αυτά, βέβαια, συνοδεύονται και από αυξημένο ρίσκο, αλλά κάποιοι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Οι παίχτες αυτοί είναι όσοι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχηματισμού Mybet και εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Μια δεύτερη ευκαιρία για όσους χάσουν

Αναλυτικότερα, η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet υπόσχεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Champions League και χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Βέβαια, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να καλύψουν στο ακέραιο τις προϋποθέσεις της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Mybet.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά της Mybet. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, έως απόψε τα μεσάνυχτα. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από στοιχήματα στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Champions League και να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν σημεία που να συνοδεύονται από αποδόσεις 3.00 και άνω. Τέλος, θα πρέπει το παρολί τους να χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τρόπος χρήσης του στοιχήματος χωρίς ρίσκο

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο. Αυτό θα έχει αξία ίση με το 50% των χαμένων χρημάτων (έως ένα όριο) και θα ισχύει για τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος αυτού, οι παίχτες θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το παραμικρό ρίσκο.

Παρολί μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων και να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία