Δωρεάν στοιχήματα για το NBA από τη Bovada

Ο Lebron James επέστρεψε στο Cleveland και τους Cavaliers για τη σεζόν του NBA που διανύουμε και η εταιρία στοιχημάτων Bovada δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα, ελπίζοντας σε κορυφαίες επιδόσεις από τον σταρ του NBA. Πρόκειται για την προσφορά "King Of The Court", η οποία καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στους επερχόμενους αγώνες των Cavaliers (από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου) και να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα, αξίας από 5 έως και 20 ευρώ.

 

Σύμφωνα με την προσφορά, η Bovada θα χαρίζει τα δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της, κάθε φορά που ο Lebron James θα καταφέρνει να ξεπεράσει τον επιλεγμένο αντίπαλό του σε μια κατηγορία στατιστικών. Στον πίνακα που βρίσκεται στη σχετική σελίδα, η Bovada αναγράφει τους οχτώ πρώτους αγώνες των Cavaliers, έναν αντίπαλο του Lebron James από μια τυχαία ομάδα και έναν τομέα στατιστικών. Για παράδειγμα, στις 7 Νοεμβρίου, που οι Cavaliers αντιμετωπίζουν τους Denver Nuggets, ο αντίπαλος του James είναι ο Carmello Anthony των New York Knicks και το ζητούμενο στα στατιστικά είναι οι πόντοι. Προκειμένου, λοιπόν, να μοιράσει δωρεάν στοιχήματα η Bovada, θα πρέπει ο James να πετύχει περισσότερους πόντους από τον Anthony.

 

Προκειμένου να δικαιούνται να συμμετάσχουν στην προσφορά "King Of The Court", τα μέλη της Bovada θα πρέπει πρώτα απ' όλα να δηλώσουν συμμετοχή. Έπειτα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν τουλάχιστον 25 ή 50 ευρώ συνολικά στον αγώνα των Cavaliers που αναγράφεται στον σχετικό πίνακα. Ανάλογα με το συνολικό ποσό που στοιχημάτισαν, θα κερδίσουν και το ανάλογης αξίας δωρεάν στοίχημα - 5 ή 10 ευρώ. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν και στους οχτώ αγώνες που περιλαμβάνει η προσφορά δικαιούνται ένα ακόμη δωρεάν στοίχημα στις 15 Νοεμβρίου, αξίας 10 ή 20 ευρώ.

 

Ο Lebron James, λοιπόν, μπορεί να φέρει επιπλέον κέρδη στα μέλη της Bovada, τα οποία θα αποκτήσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επόμενους αγώνες με χρήματα της ιστοσελίδας, εξαλείφοντας το ρίσκο και διεκδικώντας πραγματικά κέρδη.

H Βovada είναι η μοναδική απο τις εταιρίες στοιχημάτων που επιτρέπει την είσοδο σε παίχτες των ΗΠΑ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bovada και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία