Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές στο live του Ελλάδα-Βοσνία

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε τη Βοσνία, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020, και η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet θα διαθέσει τον αγώνα και για live στοιχηματισμό. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά** για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στη διάρκεια του αγώνα και υπόσχονται να τους ανταμείψουν με στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν, αν καλύπτουν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, θα αποφέρουν μια ανταμοιβή.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Βοσνία και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα ανταμειφθούν, είτε προβλέψουν σωστά είτε λάθος.

 

Η ανταμοιβή που φέρνει η προσφορά**

Κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Ελλάδα-Βοσνία θα εξασφαλίσει μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται και από το ύψος του live στοιχήματος. Αναλυτικότερα, ένα live στοίχημα 10-24,99 ευρώ θα αποφέρει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας, ένα live στοίχημα 25-49,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και ένα live στοίχημα 50 ευρώ και άνω θα αποφέρει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, με τη μορφή μετρητών.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα Ελλάδα-Βοσνία με 0% γκανιότα* και τις δύο αυτές προσφορές** αλλά και άλλες πολλές μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος, μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία