Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μοιράζει η Novibet

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε ένα κορυφαίο ντέρμπι της Super League, που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ήδη, άλλωστε, η αρχή έχει γίνει, όχι μόνο από όσους έχουν σπεύσει να τοποθετήσουν νωρίς στοιχήματα, ώστε να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες αποδόσεις, αλλά και από τις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες δεν παραλείπουν να ανακοινώσουν και προσφορές** για όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα.

Μια τέτοια προσφορά** είναι διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Η συγκεκριμένη ανταμείβει τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

 

Ποιοι δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά**;

Συμμετοχή στη νέα προσφορά** δικαιούνται όλα τα μέλη της Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά**. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Τέλος, όσο μεγαλύτερη είναι η αξία των live στοιχημάτων τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα εξασφαλίσουν, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Ποιες είναι οι ανταμοιβές της προσφοράς**;

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της νόμιμης ιστοσελίδας Novibet θα κερδίσουν και τα ανάλογα στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης θα κερδίσει ένα στοίχημα αξίας ανάλογης του ποσού που στοιχημάτισε στο live. Αν κάποιος στοιχηματίσει 10-24,99 ευρώ θα λάβει ένα στοίχημα μικρής αξίας. Αν κάποιος στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ θα λάβει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας. Κι αν κάποιος στοιχηματίσει 50 ευρώ και άνω θα λάβει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία