Μειωμένο ρίσκο στον αγώνα του μήνα από την στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται σχεδόν πίσω μας, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten αποφάσισε να επαναφέρει μία από τις… χειμωνιάτικες προσφορές για τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται μείωση του ρίσκου σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου κάθε μήνα, στην περίπτωση που αυτός λήξει με λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικότερα, η Interwetten ανακοινώνει κάθε μήνα έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος συμμετέχει στην προσφορά. Και στην περίπτωση που ο επιλεγμένος αγώνας λήξει με σκορ 0-0, οι παίχτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά, έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις και έχουν τοποθετήσει χαμένα στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Η συγκεκριμένη προσφορά θα ανανεώνεται κάθε μήνα και θα ισχύει σε έναν μόνο αγώνα – τον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου που έχει ανακοινώσει η Interwetten.

Εφόσον ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτή μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Έπειτα, δεν έχουν παρά να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αυτός θα λήξει με σκορ 0-0, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει λανθασμένες προβλέψεις σε οποιαδήποτε αγορά θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η εν λόγω αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και ύψος ίσο με αυτό του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και τα χρήματα του πριμ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Οι πρώτοι αγώνες της προσφοράς της Interwetten

Η Interwetten, τέλος, ανακοίνωσε και τους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν που συμμετέχουν στην προσφορά της. Ο πρώτος είναι αυτός που διεξάγεται στις 24 Αυγούστου, στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga, ανάμεσα σε Μπάγερν και Χόφενχάιμ, και ο δεύτερος αυτός που διεξάγεται στις 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Στους αγώνες αυτούς που θα ανακοινώνει η Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία