Δωρεάν στοιχήματα στο Πορτογαλία-Ισλανδία από την Paddy Power

Το EURO 2016 έχει ξεκινήσει και μαζί του έχει ξεκινήσει και η νέα προσφορά της Paddy Power, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίζουν χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, υπόσχεται καθημερινά σε έναν επιλεγμένο αγώνα να χαρίζει δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ έκαστο.

 

Σήμερα, λοιπόν, η Paddy Power χαρίζει δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ισλανδία. Κάθε παίχτης που θα επιλέξει τον συγκεκριμένο αγώνα και στοιχηματίσει τουλάχιστον 20 ευρώ στην αγορά του 1Χ2 θα δικαιούται ένα ή περισσότερα τέτοια δωρεάν στοιχήματα.

 

Αναλυτικότερα, για να δικαιούνται τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, πριν την έναρξη του Πορτογαλία-Ισλανδία. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέπει νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας. Και, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει η ομάδα που επέλεξαν.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν ένα ή περισσότερα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάθε τέτοιο στοίχημα θα έχει αξία 5 ευρώ και θα τους δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε άλλους αγώνες της επιλογής τους και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Άλλωστε, θα πιστωθούν άμεσα (εντός 10 λεπτών από τη λήξη του αγώνα) στους λογαριασμούς τους. Ωστόσο, θα έχουν ισχύ μόλις 48 ωρών.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά της Paddy Power, είτε στοιχηματίζει από τον υπολογιστή είτε από το κινητό του.

 

H Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία από όπου και κατάγεται, επίσης ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία