Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Επιστροφή χρημάτων στην Intertops

Η εταιρία στοιχήματος Intertops “επισκέπτεται” και αυτή την εβδομάδα τα γήπεδα της Ισπανίας και προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στους αγώνες της Primera Division. Ένας από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, καταφέρνει να ξεχωρίσει, όχι μόνο εξαιτίας του θεάματος και των συγκινήσεων που προσφέρει, αλλά και χάρη σε μια προσφορά που ανακοίνωσε η Intertops για τα μέλη της.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο διεξάγεται το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 17:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας υπόσχεται μεταξύ άλλων και επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Αναλυτικότερα, χάρη στη νέα προσφορά της Intertops, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχημάτων.

 

Για να δικαιούται, όμως, κάποιος παίχτης την επιστροφή, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Intertops για τον αγώνα. Το σενάριο αυτό θέλει τον Αρντά Τουράν της Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα. Και, εφόσον επαληθευθεί, θα ενεργοποιήσει την προσφορά επιστροφής χρημάτων.

 

Προκειμένου να δικαιούται την επιστροφή, κάθε παίχτης δεν έχει παρά να τοποθετήσει τουλάχιστον ένα στοίχημα στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματιές αγορές.

 

Αν, λοιπόν, επαληθευθεί το σενάριο της Intertops και κάποιος παίχτης επιθυμεί να διεκδικήσει την επιστροφή των χαμένων του χρημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ιστοσελίδας, είτε μέσω του live chat είτε μέσω e-mail (στο bet@intertops.eu) και να δώσει τον ειδικό κωδικό WEEKLYSB. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσει πίσω τα χρήματα που έχασε, με τη μορφή δωρεάν στοιχημάτων.

H intertops είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο με έτος ιδρύσεως το 1984 και ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία