Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρει στα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα στοιχηματίζουν, αλλά και για τη μεγάλη γκάμα προσφορών της, η οποία περιλαμβάνει κάθε τύπο στοιχήματος. Σήμερα, για παράδειγμα, μπορούν να επωφεληθούν όσοι παίχτες τοποθετούν προβλέψεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Mybet, οι παίχτες αυτοί μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές μέσω των live στοιχημάτων τους.

 

Τα live στοιχήματα φέρνουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα μέσω της ιστοσελίδας της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της αγοράς, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι οι παίχτες πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, χωρίς να είναι απαραίτητο να κερδίσουν ή να χάσουν.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της Mybet η οποία ανήκει σιτς νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων (στην πλατφόρμα του live στοιχήματος) και να έχουν αξία τουλάχιστον 30 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιαδήποτε διοργάνωση ή σε οποιοδήποτε άθλημα.

 

Χρήση του στοιχήματος χωρίς ρίσκο

Η ανταμοιβή των παιχτών που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 1/3 του συνολικού ποσού που στοιχημάτισαν live, έως ένα προκαθορισμένο ποσό. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Η Mybet καθημερινά ανακοινώνει διαφορετικές προσφορές για τα μέλη της όπως χτες, χάρισε δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν παρολί στους αγώνες των προκριματικών του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία