Στοιχηματική εταιρία Novibet: Μεγαλύτερη αξία στα live στοιχήματα του Γαλλία-Βέλγιο

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και πριν την έναρξη του ημιτελικού του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο και κατά τη διάρκειά του. Όσο εξελίσσεται ο αγώνας, νέες στοιχηματικές ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ κάποιες από αυτές θα βοηθήσουν τους παίχτες να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Η ανταμοιβή αυτή θα οφείλεται στη νέα προσφορά** της Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη τους, και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Live στοιχήματα με ανταμοιβές στη Novibet

Τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι συντονιστούν με την πλατφόρμα του live στοιχήματος κατά τη διάρκεια του Γαλλία-Βέλγιο και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Για να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα πρέπει τα στοιχήματά τους να έχουν μεταξύ άλλων μια ελάχιστη αξία. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις, η αξία τους θα καθορίσει και ποιο από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα κερδίσει κάθε παίχτης. Για παράδειγμα, ένας παίχτης που θα τοποθετήσει ένα live στοίχημα μικρής αξίας θα κερδίσει μια ανταμοιβή μικρής αξίας. Αντίστοιχα, στοιχήματα μεσαίας αξίας θα αποφέρουν ανταμοιβές μεσαίας αξίας και στοιχήματα μεγάλης αξίας θα αποφέρουν στοιχήματα μεγάλης αξίας.

Τέλος, εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα απαραίτητα στοιχήματα δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για το αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Και στις δύο περιπτώσεις, τα στοιχήματά του θα του αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet, την οποία θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιήσει, είτε για να ρεφάρει τα χαμένα είτε για να αυξήσει τα κέρδη του, χωρίς να ρισκάρει ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό του.

Πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ σήμερα και οι στοιχηματικές εταιρίες ανακοινώνουν συνεχώς συμφέρουσες προσφορές** για τα μέλη τους. Η Novibet από την πλευρά της ανακοίνωσε και την 0% γκανιότα* για τον ημιτελικό Γαλλία-Βέλγιο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία