Ανταμείβει τα σημερινά παρολί ποδοσφαίρου η στοιχηματική εταιρία Mybet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν και σήμερα πολλές επιλογές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις προβλέψεις τους – ακόμη και για να τις συνδυάσουν σε ένα ή περισσότερα παρολί και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Τα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet, μάλιστα, μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ποδόσφαιρο, γεγονός που σημαίνει πως όσοι εγγραφούν σε αυτή δε θα διεκδικήσουν μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και μια ανταμοιβή που μπορεί να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Παρολί με κέρδη και ανταμοιβές στο ποδόσφαιρο

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet αφορά αποκλειστικά στα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιεσδήποτε αγορές, αρκεί να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, σχετικά με την αξία των στοιχημάτων και τις ελάχιστες αποδόσεις τους.

Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, πριν καν διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία αν τα παρολί τους θα είναι νικητήρια ή όχι.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για ακόμη περισσότερα κέρδη

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet έχει τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να τοποθετήσουν νέες προβλέψεις και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα στοιχήματα που θα κερδίσουν, τέλος, θα έχουν αξία ίση με το 1/3 της αξίας των παρολί που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, τις επόμενες τρεις ημέρες.

Να σας θυμίσουμε πως σήμερα η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε για τα μέλη της ανταμοιβή σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες των πλέι-οφ του NBA.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία