Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Νέα προσφορά στο χόκεϊ επί πάγου

Όσο οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος αναζητούν ευκαιρίες για κέρδη στο γρασίδι των γηπέδων ποδοσφαίρου, κάποιοι τραβούν διαφορετική πορεία και αναζητούν ευκαιρίες και κέρδη στις παγωμένες αρένες του χόκεϊ επί πάγου. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να βρουν αρκετές τέτοιες ευκαιρίες στους αγώνες των πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος DEL, αλλά και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, προκειμένου να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή.

Η Mybet, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους γερμανικούς αγώνες του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου.

 

Οι λεπτομέρειες για την προσφορά της Mybet

Αναλυτικότερα, η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας, ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά, η οποία προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν στο χόκεϊ επί πάγου και συγκεκριμένα στους αγώνες των πλέι-οφ της DEL. Οι παίχτες αυτοί θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ακολουθώντας τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τη βασικότερη προϋπόθεση της προσφοράς.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι καλύψουν πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της DEL, θα εξασφαλίσουν μια χρήσιμη ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού που στοιχημάτισαν στο χόκεϊ επί πάγου (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα η Mybet ανακοίνωσε ξανά προσφορά για πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος DEL.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία