Ανταμοιβές κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Βασιλεία μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Novibet

Πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη τοποθετήσει τις προβλέψεις τους για τον σημερινό προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία και ακόμη περισσότεροι αναμένεται να στοιχηματίσουν τις επόμενες ώρες, μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 20:30. Πολλοί, όμως, θα περιμένουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκειά του, σε μια από τις πλατφόρμες live στοιχήματος που διαθέτουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να τοποθετήσουν live στοιχήματα μέσω της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά**, η οποία ανταμείβει επιλεγμένα live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-Βασιλεία.

 

Κέρδη και ανταμοιβές με τα live στοιχήματα

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** είναι να περιμένουν την έναρξη του ΠΑΟΚ-Βασιλεία και έπειτα να συντονιστούν στο live στοίχημα που προσφέρει η Novibet. Εκεί, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (συγκεκριμένης αξίας και ελάχιστων αποδόσεων), σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν προβλέψουν σωστά και κερδίσουν ή προβλέψουν λάθος και χάσουν.

 

Οι ανταμοιβές που διεκδικούν οι παίχτες

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η Novibet. Οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει ότι μοιράζουν τρία διαφορετικά στοιχήματα (μικρής, μεσαίας και μεγάλης αξίας), τα οποία θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει.

Τα στοιχήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες μέσω της προσφοράς**, τέλος, θα μπορούν έπειτα να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Novibet έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βασιλεία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία