Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Euroleague προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στις εταιρίες στοιχημάτων για το μπάσκετ, αφού οι αγώνες της Euroleague προσφέρουν πάρα πολλές εναλλακτικές. Ειδικά τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, μάλιστα, θα μπορέσουν σήμερα να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στην Euroleague και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Συγκεκριμένα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσα παρολί τοποθετήσουν τα μέλη της στην Euroleague, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Τα παρολί που θα τοποθετήσουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν στην Euroleague με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις αγώνες της Euroleague. Η αξία του και η απόδοσή του δεν έχουν σημασία για την προσφορά, αλλά όλα τα σημεία του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων και να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του νικητή.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, μόλις στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους. Και, εφόσον το παρολί τους χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί του μπάσκετ

Αν ένα παρολί καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσει εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση, μέσω της προσφοράς της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφέρει εκ νέου κέρδη. Η αξία του στοιχήματος, τέλος, θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία