Ανταμείβει τα σημερινά παρολί ποδοσφαίρου η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στον στοιχηματικό τομέα, καθώς περιλαμβάνει ένα πλήθος κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου. Άλλωστε, ανάμεσα στις σημερινές επιλογές (που είναι κάτι περισσότερο από αρκετές), ξεχωρίζουν αγώνες της Premier League που διεξάγονται στο πλαίσιο της Boxing Day, αλλά και αγώνες του Coppa Italia, μεταξύ άλλων.

Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet είναι πολλές και πολλοί από αυτούς θα προτιμήσουν να συνδυάσουν κάποιες προβλέψεις τους σε παρολί. Με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, θα μπορέσουν να συνδυάσουν τις επιλογές τους, να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα.

Τη σημερινή προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν  τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και, χάρη σε αυτή, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

 

Τα παρολί φέρνουν κέρδη και ανταμοιβές

Αναλυτικότερα, αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν  να συμμετάσχουν στην προσφορά** είναι να εγγραφούν και να ξεκινήσουν να τοποθετούν στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα τουλάχιστον τεσσάρων σημείων και αξίας 10 ευρώ και άνω. Ωστόσο, μπορούν να συμπεριλάβουν οποιονδήποτε σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και οποιαδήποτε αγορά, αρκεί όμως η συνολική απόδοση του παρολί να είναι 5.00 και άνω.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

 

Οι ανταμοιβές φέρνουν κέρδη χωρίς ρίσκο

Εφόσον, λοιπόν, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ως ανταμοιβή. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο και θα έχει αξία ανάλογη του ποσού που στοιχημάτισαν στο πλαίσιο της προσφοράς**.

Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι τοποθετήσουν παρολί αξίας 25-49,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε δύο πράγματα σε αυτό το σημείο. Πρώτον ότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έτσι οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προφορές της και δεύτερον για σήμερα η ιστοσελίδα έχει ανακοινώσει και τον αγώνα του ιταλικού κυπέλλου Λάτσιο-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία