Δωρεάν στοιχήματα στο Πολωνία-Πορτογαλία από την Paddy Power

Η  στοιχηματική εταιρία Paddy Power συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες του EURO καθημερινά και το ντέρμπι μεταξύ Πολωνίας και Πορτογαλίας δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στις 30 Ιουνίου και τα μέλη της Paddy Power έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα με τη λήξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power χαρίζει στα μέλη της μια σειρά από δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ, στον αγώνα της Πολωνίας με την Πορτογαλία. Για να είναι σε θέση να τα διεκδικήσουν, όμως, οι παίχτες πρέπει αρχικά να στοιχηματίσουν στον αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2, προβλέποντας νίκη είτε της Πολωνίας είτε της Πορτογαλίας.

 

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, θα δικαιούται ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ. Αναλυτικότερα, θα κερδίζει ένα τέτοιο δωρεάν στοίχημα, κάθε φορά που η ομάδα που επέλεξε σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει ένα, δύο ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα, αν η ομάδα του πετύχει αρκετά γκολ. Σημαίνει, όμως, παράλληλα, πως αν η ομάδα του δεν σκοράρει, δε θα κερδίσει κανένα δωρεάν στοίχημα.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους εντός 10 λεπτών από τη λήξη του αγώνα και θα παραμείνουν εκεί για τις επόμενες 48 ώρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία, από όπου και κατάγεται και ένα από τα πράγματα που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων είναι η ποικιλία στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία