Δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ από τη Betshop

Οι τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά το νομικό πλαίσιο που συνοδεύει το online στοίχημα, υποχρεώνουν κάθε παίχτη που διατηρεί λογαριασμό σε κάποια από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του, προχωρώντας σε αποστολή κάποιων νομικών εγγράφων (όπως ταυτότητα, διαβατήριο και αποδεικτικά διεύθυνσης). Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πλέον υποχρεωτική για νομικούς λόγους, αλλά η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop επιτρέπει στα μέλη της να την εκμεταλλευτούν, προκειμένου να αποκομίσουν και ένα δωρεάν στοίχημα από αυτή.

 

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του online στοιχήματος υπόσχονται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, σε όσους προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, μετά το άνοιγμα του λογαριασμού τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή (το μόνο που απαιτείται από τους παίχτες είναι να σκανάρουν τα απαραίτητα έγγραφα και να τα στείλουν μέσω e-mail στο verify@betshop.gr) και όχι μόνο καλύπτει νομικά τους παίχτες (και τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να κλείσουν τον λογαριασμό), αλλά και τους προσφέρει την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Το δωρεάν στοίχημα που θα κερδίσουν οι παίχτες, άλλωστε, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα, οποιαδήποτε διοργάνωση και οποιοδήποτε γεγονός. Τοποθετώντας το, οι παίχτες δε θα ρισκάρουν μεν δικά τους χρήματα, αλλά θα διεκδικήσουν πραγματικά κέρδη. Θα στοιχηματίσουν, με λίγα λόγια, δίχως ρίσκο, στο γεγονός της επιλογής τους, και θα διεκδικήσουν κέρδη που θα είναι σε θέση έπειτα ή να στοιχηματίσουν σε κάποιο άλλο γεγονός ή να μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους.

 

Μπορεί, λοιπόν, η διαδικασία ταυτοποίησης να είναι υποχρεωτική από το νόμο, αλλά η Betshop φροντίζει να την καταστήσει και επικερδή, χαρίζοντας σε όσους την πραγματοποιήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, και την ευκαιρία να το αξιοποιήσουν, ώστε να διεκδικήσουν πραγματικά κέρδη χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία